Presentasjon av Rhino Horn / Nesehorn

t

Tett nese?
Forkjølelse?
Luftveisallergi?
Bihuleproblemer?
Snorking?

Z

Åpne luftveier
Friere pust
Friske bihuler
Fjerner slim og pollen
Reduserer snorking

Anbefales av øre- nese- halsleger

Det medisinske miljøet, både nasjonalt og internasjonalt, har tatt imot Rhino Horn med stor begeistring. Saltvannskylling av nesens slimhinner har lenge vært anbefalt, og med Rhino Horn er det både enkelt og behagelig. Derfor anbefaler mange leger og ØNH-leger Rhino Horn til sine pasienter.

Leger uttaler:

«Neseskylling med lunkent saltvann fjerner lett og skånsomt skorper og urenheter i nesen. Det er enkelt å gjøre og uten skadelige bivirkninger. Neseskylling har vist seg å være svært effektivt i forebygging og behandling av bihulebetennelse og er også et nyttig bidrag i behandlingen av kronisk bihulebetennelse.

Pollen- og støvallergikere kan i mange tilfeller redusere sine plager ved bruk av neseskylling.»

Anbefalingen støttes av en rekke øre- nese- hals-spesialister.

Se hva ØNH-avdelingen på Aalborg Universitetssygehus skriver:

“Hej,
Da vores patienter er glad for Næsehorn næseskylning brochure vil jeg gerne bestille flere. Hvis det er muligt at sende 200 stk. ville det være dejligt. På forhånd tak. 
Med venlig hilsen XX, Social og sundhedsassistent
ØNH Operations / Ambulatoriet, Aalborg Universistetshospital”

En kunde fra Tsjekkia forteller:

“Dear all,

I’d like to thank you for this fantastic thing. I used to have problems with blocked nasal cavities for years. It was no exception that it ended by inflammation and antibiotics. In some periods I was in fact addicted to nasal sprays to even somehow breath through the nose.
Since I found your Rhino Horn, my life became much better. Prophylactic use made my problems minimal, and even in this most dangerous season, it solves 99% of my problem. I did not have to use nasal spray for more than a year. No medication, no ATB. Simple, natural, perfect.

Best regards,
Tony Petras”

Uttalelse fra overlege ved Karolinska Sykehuset i Stockholm:

“Jag (m fl) tycker er kanna (Rhino Horn) är den bästa. Lagom stor, lätt att använda och inte minst lätt att rengöra.”
Överläkare vid Öron-, näs- och halskliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset

Se hva en entusiastisk bruker (fastlege) skriver til oss om Rhino Horn / Nesehorn:

«Først må jeg uttrykke min takknemlighet. Jeg har skyllet nesen i snitt en gang daglig med det samme blåe Nesehorn som jeg kjøpte i 1999, og den holder høysnuesumptomene mine klart lengre nede enn uten (prøvd korte perioder uten, men raskt begynt igjen). Som fastlege har jeg dessuten anbefalt deres Nesehorn til mange pasienter opp gjennom årene.
De neseskyllere de har på norske apoteker er en dårlig etterligning, jeg anbefaler alle å kjøpe hos dere!»
Fastlege fra Fredrikstad – mars 2018.

 

Enkelt – og det virker!

En måleskje salt…

1. En Rhino-skje salt ...

Saltvann er naturlig og behagelig for slimhinnene. Ingen ekstra kjemikalier – bare kjøkkensalt eller havsalt. Derfor ingen bivirkninger.

kroppsvarmt vann...

2. ... kroppsvarmt vann ...

Fyll Rhino Horn med kroppsvarmt vann. Denne blandingen – riktig mengde salt og riktig temperatur – gjør neseskylling behagelig og forfriskende.

Neseskylling med Rhino Horn…

3. ... neseskylling ...

Vannet renner igjennom av seg selv med tyngdekraften. Nesen renses og åpnes; slimhinnene avspennes; sansene skjerpes.

Tørking av nesen etter bruk av Rhino Horn

4. ... og tørking

Nesen tømmes skånsomt for de siste dråpene. Resultat: Åpen nese med friere pust; slim, pollen og støv er fjernet.
Det er en god følelse.

Folketradisjon og legevitenskapen

Langt tilbake i tid har neseskylling i sin enkleste form vært en del av folketradisjonen i mange deler av verden. Samtidig er det anerkjent som en naturlig behandling i den medisinske verden. Mange ØNH-leger og andre leger anbefaler Rhino Horn til sine pasienter.

I generasjoner har fiskere overalt i verden renset sin nese med saltvann. I noen afrikanske stammer har neseskylling blitt omtalt som “tankerenser”, fordi det også klarer opp i hodet. I yoga er neseskylling kjent som Neti.

Den viktigste grunnen til at Rhino Horn har fått så stor suksess, er støtten fra det medisinske miljøet. Rhino Horn er enkelt å bruke; det er effektivt som hjelp mot mange vanlige plager; det har ingen bivirkninger, og det er et rimelig produkt som man kan ha glede av i mange år uten ekstra omkostninger.

Hvorfor bruke Rhino Horn?

Bruk av Rhino Horn / Nesehorn lindrer vanlige plager som tett nese ved forkjølelse. Fjerner slim og hevelse i slimhinnene ved at de skylles og avspennes. Det åpner nesen for en friere pust. Rhino Horn blir et viktig hjelpemiddel for mennesker med astma og for pollen- eller støvallergikere. Bruk av Rhino Horn er en effektiv behandling av akutt bihulebetennelse og vil også lindre godt ved behandling av kronisk bihulebetennelse. Selv alvorlige luftveissykdommer som cystisk fibrose, KOLS og ciliær dyskinesi lindres ved bruken av Rhino Horn. Etter en neseoperasjon er neseskylling med saltvann obligatorisk.

Gravide har lett for å få hevelse i slimhinnene i nesen og vil ha god nytte av Rhino Horn.

For dem som snorker, vil neseskylling før sengetid være en hjelp (ikke minst for partneren).

De fleste synes at det er deilig å ta en dusj – av den enkle grunnen at det virker forfriskende og oppkvikkende. En indre dusj med Rhino Horn gir samme følelse. For mange blir Rhino Horn en naturlig del av morgenrutinene – en forfriskende start på dagen!

Overdreven bruk av nesespray bryter ned slimhinnene. Neseskylling med Rhino Horn gjør derimot slimhinnene mer motstandsdyktige overfor angrep av virus og bakterier. Det varme saltvannet stimulerer også luftveienes naturlige selvrense-mekanisme. Det hjelper transporten av slim og partikler opp og ut fra lungene.

Rhino Horn Red and blue

Rhino Horn / Nesehorn – et sikkert produkt

Rhino Horn er fremstilt av rent PEHD (polyethylene high density), som er et miljøvennlig og resirkulerbart materiale. Rhino Horn produseres ifølge ISO 13485:2003, et internationalt kvalitetssertifikat for produksjon av medisinsk utstyr. Rhino Horn har gjennomgått en analyse som kalles REACH 168, definert av EU’s program for å oppdage og registrere farlige kjemikalier. Rhino Horn inneholder ikke noen av de 168 SVHC-stoffer (substances of very high concern).

Rhino Horn er et rent og sikkert produkt.

Rhino Horn er CE-merket som et Klasse 1 medisinsk utstyr ifølge EU-direktivet 93/42/EEC og er tildelt et Free Sales Certificate af det norske Helsedepartementet.

En grundig bruksanvisning følger med hvert Rhino Horn / Nesehorn.
Se video her på siden.

Rhino Horn Symbol

Rhino Horn / Nesehorn produseres og distribueres av
YOGAPROSESS AS
Postboks 2599 Solli
0203 Oslo

Fremstilt av miljøvennlig, resirkulerbar PEHD (PolyEthylene High Density)
Fri for skadelige kjemikalier. Har blitt undersøkt gjennom en REACH 168 test
Fri for kadmium – Fri for Bisphenol A (BPA) – Fri for ftalater