Rhino Horn Junior

Rhino Horn Junior

t

Tett i nesen?
Forkjølet?
Bihuleproblemer?
Allergi på støv eller pollen?
Mellomørebetennelse?

Z

Naturlig for slimhinnene
Effektiv hjelp

Ingen skadelige kjemikalier
Ingen bivirkninger

Rhino Horn Junior for barn på 4-12 år

Rhino Horn Junior er utviklet spesielt for barn på 4-12 år. Junior er i 2/3 i størrelse av voksen-versjonen så den passer godt i en barnehånd. Tuten er mindre og litt lenger for å passe inn i et barns nesebor.

Vår Junior-versjon er inspirert av barneleger ved sykehus i Frankrike, Holland og Sverige. De har erfart at barn hjelpes betydelig ved mange typer sykdommer når de bruker Rhino Horn. Derfor oppfordret de oss til å lage en barneversjon.

Behagelig å bruke Rhino Horn Junior

Vannet til neseskylling skal ha samme saltinnhold og temperatur som kroppens slimhinner. Da vil det føles behagelig, forfriskende og mildt i nesen. Måleskjeen som følger med Rhino Horn Junior sørger for at saltvannsblandingen blir riktig for barnets slimhinner.

Mange setter pris på den friske og klare følelsen man får ved å bruke Rhino Horn Junior.

Enkelt og effektivt

En måleskje salt…

1 En Rhino-skje salt …

Naturlig saltvann er skånsomt for slimhinnene.

varmt vann…

2 ... kroppsvarmt vann …

Saltvann med kroppstemperatur gjør neseskylling mildt og behagelig.

Neseskylling…

3 ... neseskylling …

Nesen renses; slimhinnene avspennes. Vannet renner gjennom nesen av seg selv – ikke noe ekstra press.

Tørke etter…

4 ... tørke nesen …

Bøy hodet fremover og blås forsiktig i nesen. Resultat: fri pust i en åpen nese; slim, pollen og støv er fjernet. Det føles godt.

Folketradisjon og legevitenskapen

Neseskylling er en levende del av folketradisjonen mange steder i verden. For eksempel har fiskere i stor utstrekning skylt nesen med saltvann ved begynnende forkjølelse. I yoga er neseskylling kjent som Neti. Det er også en anerkjent behandling i den medisinske verden. ØNH-leger anbefaler flittig Rhino Horn / Rhino Horn Junior til sine pasienter.

Enkelt å få tak på

Du kan bestille Rhino Horn Junior i vår web-butikk. Prisen for ett Rhino Horn Junior inklusiv porto ligger langt under apotekenes pris for deres etterligning av Rhino Horn. To eksemplarer av Rhino Horn fra vår web-butikk (inkludert porto) er til og med rimeligere enn én etterligning fra apoteket. 

Rhino Horn / Nesehorn ble produsert første gang i 1998 og selges nå i 23 europeiske land pluss i USA, Canada, Thailand, Hong Kong og Brasil.

 

Hvorfor bruke Rhino Horn?

  • Bruk av Rhino Horn Junior lindrer vanlige plager som tett nese ved forkjølelse – nesen åpnes ved at slim fjernes og slimhinnene avspennes.
  • Bruk av Rhino Horn Junior er en effektiv behandling av akutt bihulebetennelse og vil også lindre godt ved behandling av kronisk bihulebetennelse.
  • Rhino Horn Junior blir raskt en god venn for folk med astma eller luftveisallergi fremkalt av pollen eller støv.
  • Efter en neseoperasjon er neseskylling med saltvann obligatorisk.
  • Selv alvorlige luftveissykdommer som cystisk fibrose og ciliær dyskinesi lindres ved bruken av Rhino Horn Junior.
  • De fleste synes, det er deilig å ta en dusj – ganske enkelt fordi det virker forfriskende og oppkvikkende. En indre dusj med Rhino Horn Junior gir samme følelsen.
Rhino Horn Junior

Rhino Horn Junior – et sikkert produkt

Rhino Horn Junior er fremstilt av rent PEHD (polyethylene high density) som er et miljøvennlig og resirkulerbart materiale. Rhino Horn Junior produseres ifølge ISO 13485:2003, et internasjonalt kvalitetssertifikat for produksjon av medisinsk utstyr.

Rhino Horn Junior har gjennomgått en analyse som kalles REACH 168 definert av EU’s program for å oppdage farlige kjemikalier. Rhino Horn Junior inneholder ikke noen av de 168 SVHC-stoffer (substances of very high concern).

Rhino Horn Junior er et rent og sikkert produkt.

Rhino Horn Junior er CE-merket som et Klasse 1 medisinsk utstyr ifølge EU-direktivet 93/42/EEC og er tildelt et Free Sales Certificate av det norske Helsedepartementet.

En grundig bruksanvisning følger med hvert Rhino Horn Junior.
Se video her på siden.

Produsent og distributør i Norge:

Yogaprosess AS

Postboks 2599 Solli
0203 Oslo

Fremstilt av miljøvennlig, resirkulerbar PEHD (PolyEthylene High Density)
Fri for skadelige kjemikalier. Har blitt undersøkt gjennom en REACH 168 test
Fri for kadmium – Fri for Bisphenol A (BPA) – Fri for ftalater